top of page
berba_bijelo-27.jpg
VINOGRAD.jpg
VINSKE_RESTORAN.jpg
berba_crno_inst-40.jpg
00.jpg
DJI_0685.jpg
O NAMA

O nama

Naša priča započinje 2014. godine, kada smo na obiteljskom imanju nakon mnogo godina ponovno zasadili vinovu lozu i maslinu. Naše vino i drugi proizvodi nose ime In Sylvis (lat. u šumama), što ima višestruku simboliku. Selo u kojem smo odrasli i u kojem se vinograd nalazi dobilo je svoje ime prema samostanu kojeg povijest pamti kao Monasterium Sancti Petri in Sylvis – Samostan Sv. Petra u Šumama. Sam vinograd nalazi se u zabačenom dijelu sela, u neposrednoj blizini ruševina jednog od najstarijih dijelova Svetog Petra u Šumi i u potpunosti je okružen šumama.

U takvom spokojnom okruženju, vizija budućnosti naše vinarije sama se nameće: od istarske zemlje posuditi ono najbolje što nudi i s nemjerljivom ljubavlju i pažnjom proizvoditi vino koje će osvajati svojom osobnošću, okusom i mirisom.

Kao simbol naše ljubavi i ljubavi prema vinu, prirodi i istarskoj zemlji, ovaj vinograd predstavlja tek početak onoga što želimo izgraditi. Namjera nam je širiti vinograd i maslinik, te posjed pretvoriti u oazu u kojoj će svatko pronaći odmak od suvremenog života i odmor za dušu.

 

Lara i Marko

VINOGRAD, VINO, VINSKE PROBE

Vinograd   

In Sylvis vinograd smješten je u selu Sveti Petar u Šumi, u srcu istarskog poluotoka. Ponešto udaljen od samog naselja, okružen je prirodom i šumskim mirom. ​

 

Na 2,1 ha zasađeno je 7 400 trsova malvazije istarske i 1 500 trsova merlota s tradicionalnim sustavom uzgoja: jednokraki istarski guyot. Trsovi rađaju grožđe visoke kvalitete i kontroliranog prinosa, a zbog položaja koji gleda na Limsku Dragu koja osigurava prodor mediteranske klime te načina uzgoja, vina In Sylvis karakterizira jedinstveni teroar središnje Istre. ​ Osim vinove loze, na posjedu su zasađene masline sorte istarska bjelica, smokve te druge voćne i povrtne kulture koje koristimo u proizvodnji domaćih proizvoda i pripremi jela.

 

Ponuda In Sylvis vina obuhvaća svježu Malvaziju Istarsku i Florens Rosé, te odležanu liniju Arbor (lat. drvo): Malvaziju, Cuvée te Selection desertnu malvaziju. Priča o vinu i vinogradu u šumi zaokružena je luksuznim etiketama u šumskim tonovima, jedinstvenima zbog tiska na pravom drvu umjesto papiru.

Naša vina

In Sylvis - Malvazija istarska - 01.png

Malvazija Istarska

 

Zaštićena oznaka izvornosti: Hrvatska Istra
Alkohol:  13,0 vol%

Bijelo vino žuto-zelene boje. Izraženih voćnih aroma marelice, kruške, ali i laganih cvjetnih aroma. Suho vino punog okusa i čvrstog tijela. Ugodne svježine i dugog trajanja.

CIJENA: 10,00 eur

otvorenje_inst-15.JPG
NOVOSTI
plata_inst-2.jpg

Želite li nas posjetiti i kušati naše vino uz ostale istarske proizvode lokalnih proizvođača? 

Vinske probe u kušaoni In Sylvis popraćene su istarskim zalogajima, a uz prethodnu najavu i rezervaciju uživati možete i u drugim jelima tradicijske kuhinje. Temelj naše ponude su lokalne istarske i sezonske namirnice, zbog čega se ponuda redovito i mijenja. 

Navratite do nas: upotpunite svoj dan istarskim vinima i drugim prirodnim proizvodima i osjetite čarolije Istre, magične zemlje.  

 

PON - SUB:

16:00 - 21:00

NED:

10:00 - 14:00

Najavite nam svoj dolazak kako biste bili sigurni da vas čekamo spremni!

GALERIJA SLIKA
In Sylvis - Arbor Malvazija
In Sylvis - Arbor Cuvee
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis
In Sylvis - vinograd
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis
In Sylvis
In_Sylvis_-_malvazija_istarska_-_šampion
otvorenje_inst-45
In Sylvis
In Sylvis - Floren rose
In Sylvis - Malvazija istarska vinograd
In Sylvis - WineRi
Slatka malvazija
otvorenje-32
Dumbak_inst-1-9
In Sylvis - vineyard - vinograd
Florens rose
In Sylvis
In Sylvis - olives
In Sylvis - family
In Sylvis - Arbor
In Sylvis - olive oil
Teran In Sylvis
In Sylvis vina - berba 2017
defolijacija
In Sylvis vina
detalj
detalj
detalj
In Sylvis vinograd
INTERNET KUPOVINA, KONTAKT

Naruči na kućnu adresu

Javite nam se

Turčinovići 81, Sv. Petar u Šumi 52404

insylvisvina@gmail.com 

Mob: +385 98 9475 313  \ +385 99 8744 262

Kako do nas? Klikni za upute

Pročitao/la sam Uvjete korištenja i Politiku privatnosti

Poruka je poslana.

bottom of page